Uvjeti korištenja

Izjava o zaštiti privatnosti na internetskim stranicama tvrtke Brod-Inspekt d.o.o.

Brod-Inspekt d.o.o. poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskim stranicama www.brod-inspekt.hr (u nastavku: internetske stranice).
Na našoj web stranici imate mogućnost prihvaćanja ili odbijanja obrade osobnih podataka na način opisan u ovoj Izjavi.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kako bi održala funkcionalnost internetskih stranica i omogućila usluge koje korisnici traže,Brod-Inspekt d.o.o. d.o.o. na svojoj internetskoj stranici može prikupljati i upotrebljavati osobne podatke korisnika. Putem internetskih stranica www.brod-inspekt.hr moguće je, ovisno o svrsi, prikupljanje vaših osobnih podataka kao što su: ime i prezime, adresa e-pošte, kućna ili poslovna adresa, telefonski broj…
Upisom osobnih podataka u za to predviđena polja dajete privolu da se navedeni podaci upotrebljavaju u svrhu za koju su dani.
Brod-Inspekt d.o.o. prikuplja podatke o vašem računalu. Ovi podaci mogu uključivati vašu IP adresu, tip preglednika, vrijeme pristupa i adrese web stranica.
Prikupljene podatke, kao i podatke koje je saznala na osnovi pružanja usluga klijentima i u obavljanju poslova s pojedinačnim klijentom, tvrtka Brod-Inspekt d.o.o. obrađuje u svrhu u koju su isti dani, odnosno u svrhu korištenja web stranica, davanja ponuda, te slanja newslettera. Brod-Inspekt d.o.o. može koristiti navedene podatke kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu ili za prilagodbu web stranica vašim osobnim sklonostima i interesima.
Brod-Inspekt d.o.o. ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje popis korisnika svojih stranica trećim stranama. Uz obvezu zadržavanja povjerljivosti, Brod-Inspekt d.o.o. može dijeliti podatke s pouzdanim partnerima za određene svrhe: izradu statističke analize, korisničku potporu, organizaciju dostave ili slične potrebe. Svakoj takvoj trećoj strani zabranjena je daljnja obrada vaših osobnih podataka.
Ovime vas Brod-Inspekt d.o.o. ujedno informira da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo usprotiviti se obradi osobnih podataka u svrhe pružanja informacija o proizvodima ili uslugama.

Sigurnost vaših osobnih podataka

Internetska stranica www.brod-inspekt.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom, sigurnom okruženju, zaštićenom od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja.

Primjena kolačića

Na internetskim stranicama www.brod-inspekt.hr primjenjuju se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika smješta internetski poslužitelj kojim se korisnik koristi.
Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo, a mogu biti privremeni (pohranjuju se samo tijekom posjeta internetskim stranicama) ili trajni (na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta).
Kolačićima trećih strana www.brod-inspekt.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Internetske straniceBrod-Inspekt d.o.o. ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo.
Stranice www.brod-inspekt.hr služe se statistikom Google Analytics, a pravila o kolačićima treće strane potražite na Google Analytics.

Sprječavanje kolačića

Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete lako izbrisati (ili spriječiti) na svojem računalu ili mobilnom uređaju s pomoću postavki preglednika kojim se koristite ili ih ne prihvatiti dolaskom na naše web stranice.
Budući da je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naših internetskih stranica i njihovih procesa, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje tih značajki ili prouzročiti njihov drugačiji rad i izgled u vašem pregledniku.

Uvjeti i izmjene

Uvjeti ove Izjave o zaštiti privatnosti uređuju upotrebu kolačića i svih podataka prikupljenih za vrijeme primjenjivanja Izjave, osim kolačića trećih strana. Brod-Inspekt d.o.o. zadržava pravo izmjene ove Izjave i pravila o kolačićima u bilo kojem trenutku kako bi prenijela nove važne informacije te kako biste bili informirani o načinima na koje Brod-Inspekt d.o.o. na svojim internetskim stranicama štiti vaše podatke, te stoga preporučujemo da povremeno provjerite ažuriranja na ovoj stranici.

Informacije za kontakt

Brod-Inspekt d.o.o. rado će primiti vaše komentare i sugestije u vezi s ovom Izjavom, kao i ostale primjedbe. Možete nam se obratiti na: info@brod-inspekt.hr

Kontaktirajte nas